İzleyiciler

11 Eylül, Film Yapımcısını İşinden Etti

 
Amerika’da 11 Eylül saldırılarının temelinde derin devlet ve istihbarat kuruluşlarının bulunduğuna dair haberlerin gerçeklik yanı giderek güçlenirken, 11 Eylül saldırılarının arkasında Amerikan istihbarat örgütlerinin olduğunu ileri süren Alman siyaset bilimci ve film yapımcısı Gerhard Wisnewski çalıştığı WDR kanalından kovuldu.

11 Eylül saldırılarında Amerikan istihbarat örgütleri CIA ve FBI’ın parmağı olduğunu ileri süren ve bu konuda 2 kitap ve bir belgesel film hazırlayan Wisnewski, bu yüzden WDR kanalındaki işine son verildiğini ayrıca hazırladığı film kasetlerinin ortadan kaybolduğunu (!) söyledi. Dünya Ticaret Merkezi'nin yıkılan enkazı altında gizlenen birçok sırrın bulunduğunu belirten Wisnewski, ikiz kulelerin uçakların çarpması ile değil, binalara daha önceden yerleştirilen dinamitlerin infilak etmesiyle yıkıldığını savundu.

11 Eylül saldırılarını "bir makyaj operasyonu" şeklinde niteleyen Wisnewski, "Saldırılar tam da uluslararası mali ve parasal çöküşün yaşandığı dönemde gerçekleştirilmiştir. Bunu yapanlar katiyen ABD dışındaki güçler değildir. Başka ülke insanları kullanılmış olabilir. Fakat bu içerdekilerin işidir. Hedef, ABD'de bir yönetim darbesi yapmak ve ülkeyi savaşa sürüklemektir" dedi.

Hiç yorum yok: